Vasarą gimnazijos mokiniai pasitiko su šypsenomis ir šventinėmis nuotaikomis. Vaikų gynimo diena prasidėjo stebint Panevėžio apskrities VPK kinologų grupės tarnybinių šunų pasirodymą. Norime padėkoti Panevėžio apskrities VPK Viešosios tvarkos tarnybos viršininkui Vytautui Vinslovui, kinologams Kristinai Jutinskaitei ir Rimantui Tabokui.

Bibliotekoje vyko „Skaitymo estafetė“, kurios metu mokiniai paminėjo rašytojo V.V. Landsbergio 60-ąjį jubiliejų, prisiminė, o kiti susipažino, su rašytojo išleistomis knygomis ir veikla. Mokiniai pristatė savo mėgstamiausią knygą, persirengė mėgstamos knygos personažu ar atsinešė užuominą, kad draugai galėtų atspėti, kokia tai knyga. Visos klasės gavo dovanų, o po vieną mokinį iš klasės už šauniausią savo mėgstamo personažo pristatymą buvo apdovanota knygomis.

Linksmybės tęsėsi kieme, kur socialinė pedagogė su vaikais žaidė komandinius žaidimus, vaikai pūtė muilo burbulus, žaidė smiginį. Kieme taip pat laukė staigmena – batutas.

 Už batutą, knygutes ir kitas dovanas mokiniams norime padėkoti fondui „Vaikų šypsenos“. Jūsų dėka tądien vaikų veidus puošė šypsenos.

Dėkojame visiems, kurie dovanojo šventę vaikams: fondui „Vaikų šypsenos“, socialinei pedagogei Gražinai Kiaunienei, Pumpėnų miestelio bibliotekininkei Vitai Avižonienei, fondo „Vaikų šypsenos“ atstovei mokykloje penktokei Mantei Valainytei, fondo savanorėms septintokėms Kamilei Kaveckaitei, Rusnei Prankaitei, Ugnei Bartusevičiūtei.

Gimnazijos bibliotekininkė Edita Jackuvienė