Kovo pabaigoje vyko Pasvalio rajono mokinių teisinių žinių konkursas „Temidė”. Šis konkursas, vykstantis jau daugiau kaip du dešimtmečius, tapo ne tik mokyklų, bet ir Policijos įstaigų kasmetiniu tradiciniu renginiu, kurio tikslas – ugdyti mokinių teisinį sąmoningumą, pagarbą valstybei ir jos įstatymams, supažindinti su teisine sistema ir aišku su policijos veikla.
Pirmajame etape, organizuotame nuotoliniu būdu, šiais metais dalyvavo net 7 mokinių komandos iš Svalios progimnazijos, Saločių A. Poškos pagrindinės mokyklos, Vaškų gimnazijos, Pumpėnų gimnazijos, P. Vileišio gimnazijos (3 komandos).
Konkurso komandos turėjo pasiruošti atsakyti į klausimus iš LR Baudžiamojo kodekso, LR Baudžiamojo proceso kodekso, LR Administracinių nusižengimų kodekso, Kelių eismo taisyklių, LR Konstitucijos, LR Minimalios ir vidutinės priežiūros įstatymo ir LR Policijos rėmėjų įstatymo.
 
Sveikiname Pumpėnų gimnazijos komandą „Teisininkai”: Neda Strelčiūnaitė (1g kl.), Arėja Rimkūnaitė (1g kl.), Rūta Lazauskaitė (1g kl.), Ervinas Mikėnas (1g kl.) ir Gabija Jareckaitė (8 kl. ), konkurse „Temidė” užėmusius 2-ą vietą! Taip pat sveikiname Erviną Mikėną, kuris apdovanotas padėkos raštu ir specialiu prizu už trečią rezultatą pagal surinktus individualius balus! Komandos vadovės 1g klasės vadovė V. Jareckienė ir socialinė pedagogė G.Kiaunienė dėkoja bendruomenės pareigūnei J. Packevičienei už konsultacijas ir Panevėžio apskrities VPK Pasvalio rajono policijos komisariatui už puikias dovanas!