Be patyciu 840x486
Kasmet kovo mėnesį Pumpėnų gimnazijos bendruomenė  dalyvauja  „Vaikų linijos” inicijuotoje akcijoje „Sąmoningumo didinimo mėnuo BE PATYČIŲ”.
Dėkojame Pasvalio švietimo pagalbos tarnybos psichologei Simonai ir socialinei pedagogei Živilei už nuotolinį prevencinį užsiėmimą „Draugystės kelias”, kuriame dalyvavo
4-os klasės mokiniai su mokytoja J. Marcinkonyte. Socialinė pedagogė G. Kiaunienė nuotolinės  klasės valandėlės  metu su penktokais ir jų auklėtoja D. Augustiniene mokėsi atpažinti jausmus, emocijas,  kūrė „Draugiškos mokyklos” taisykles. Penktokų pasiūlymai perduoti mokyklos direktoriui. Etikos pamokų metu mokytoja G. Šedienė su 1-3, 5 klasių mokiniais žiūrėjo ir aptarė filmuką apie Dauno sindromą, informatikos mokytoja R. Žemaitytė pamokų metu su mokiniais kalbėjosi apie elektronines patyčias, mokytoja taip pat  priminė taisykles, kurių turi laikytis mokiniai  nuotolinių pamokų metu.
Dėkojame bendruomenės pareigūnei J. Packevičienei už nuotolinį  užsiėmimą apie teisinę  atsakomybę 1g klasės mokiniams (klasės vadovė V. Jareckienė). Prevencines veiklas koordinavo socialinė pedagogė G. Kiaunienė.
ezgif 3 b116265a09a1